contact?

ons verhaal

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gemaakt. Met de save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven.

documentaire plastic fantastic

Meer video’s zijn te vinden onder media.

 1. idee
  idee

  In de zomer van 2018 ontstond aan de keukentafel het idee om van lokaal plastic afval een huis te bouwen. Een verplaatsbare en zelfvoorzienende woning die niks inboet op luxe en comfort. Bekijk video

 2. ontwerp
  ontwerp

  Architectenbureau Enklaar en Klavers was enthousiast over het concept en ging aan de slag. Eind 2018 was het ontwerp gereed en was de save home op papier een feit. Bekijk video

 3. bouw
  bouw

  De bouw is in volle gang. We willen het prototype zo goed mogelijk neerzetten en passen veel duurzame innovaties toe, maar soms gaan we ook terug naar de tekentafel. Op Actueel vind je al onze laatste updates mbt de save home.

 4. locatie
  locatie

  We hebben een geschikte locatie gevonden voor de save home one. Precies op de grens tussen Arnhem en Oosterbeek wordt het prototype gebouwd. Bekijk onze locatie!

 5. pre-order
  pre-order

  Na de testfase van prototype 1 (zie plattegrond) wordt er een beperkte serie save homes gebouwd. Wil je een pre-order plaatsen? Laat dan hier je gegevens achter.

 6. woonervaring
  woonervaring

  Het bevalt ons goed om in de save home te wonen. Nieuwsgierig? Marlous geeft een rondleiding.

 7. serieproductie
  serieproductie nog niet bekend
 8. toekomst
  toekomst nog niet bekend

in de media

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken