contact?

BinnensteBuiten – een jaar later

23 jul 2021 |

Het tv-programma BinnensteBuiten was erbij toen we onze verhuisdozen uitpakten. Nu een jaar later hebben ze een leuk artikel gemaakt over hoe het ons is vergaan.

Een jaar wonen in een huis van gerecycled plastic

Een jaar geleden verhuisden Bram en Marlous met hun twee zoons Thijn en Silvijn naar hun plastic huis in Arnhem. Het eerste huis van moeilijk-recyclebaar-plastic in Nederland en ze bouwden het zelf. BinnensteBuiten was erbij toen ze de verhuisdozen uitpakten. Hoe is het nu met ze? Dit lees je op de website van BinnensteBuiten.

Oproep: duurzame pioniers gezocht

In het artikel doen Marlous en Bram een oproep. ‘We zijn op zoek naar duurzame pioniers die dit ook willen. Als er zo’n tien huizen zijn gebouwd kunnen we nog beter laten zien dat het kan. Dat het veilig is en dat we zo veel CO₂ kunnen besparen door het niet te verbranden.’ Nu is er al een modelhuis van afvalplastic gebouwd op de Floriade en wordt een tiny house als vakantiewoning gebouwd. Bram: ‘Wij hebben de expertise, maar het kan ook zijn dat je met een stel vrienden de plastic blokken op elkaar stapelt en je eigen huis bouwt volgens het zelfbouwplan.

Ben jij die duurzame pionier die dolgraag wil wonen in een save home? Bel of mail ons voor meer informatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

keurmerken