contact?

Media

We nemen je graag mee op onze weg van idee tot realisatie van de save home. Je vindt hier vlogs over de bouw, een virtuele tour door de woning en foto’s van het prachtige eindresultaat. We komen met onze save home regelmatig in het nieuws, ook deze artikelen en filmopnamen vind je hier. In de perskit vind je foto’s en logo’s van save plastics en save home. Bekijk onze vlogs van ons avontuur op ons YouTube kanaal.

videos

het groene oosten

groen links

stichting kiemt

plastic fantastic documentaire nl

mindful living and building en

plastic fantastic documentaire en

Virtuele tour

Benieuwd hoe onze save home eruit ziet? Bekijk de woning en loop er virtueel doorheen. Start hieronder de virtuele tour in een nieuw venster.

bekijk tour   bekijk plattegrond

Foto's

Benieuwd naar foto’s? Wij hebben mooie foto’s laten maken van de save home. We zijn benieuwd wat je ervan vind!

bekijk foto’s

perskit

Hier kun je foto’s en logo’s van ons moederbedrijf save plastics downloaden. Dit materiaal is vrij te gebruiken voor publicaties over save plastics, andere toepassingen zijn niet toegestaan. We stellen het op prijs dat je bij het gebruik van materialen een bronvermelding plaatst. Wil je een artikel over ons schrijven, neem dan van te voren even contact met ons op.

download perskit

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken