contact?

Pre-order save home

Ben je net zo enthousiast als wij over de save home? Kun je niet wachten om te gaan wonen in je eigen luxe, mogelijk zelfvoorzienende en verplaatsbare woning? Voor alle duurzame pioniers is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor je eigen save home. De casco verkoopprijs (3 units) is vanaf €180.000. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een pre-order overeenkomst met de spelregels.

  Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

  wij helpen je graag verder

  Ons team

  Bram, Marlous en René

  Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

  nieuwsbrief ontvangen?

  keurmerken