contact?

robert

Robert Huls is sinds 2007 werkzaam bij save plastics en sinds 2012 bedrijfsleider. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en zorgt ervoor dat de inkoop en verkoop zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.

Zijn vroege interesse in natuur en milieu heeft er toe geleid dat hij land- en watermanagement is gaan studeren. Bij save plastics zag hij de kans om zijn ambities waar te maken: het maken van mooie producten en gelijktijdig een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Om nog meer plastic een nieuw leven te kunnen geven, zou hij graag zien dat save plastics top of mind is bij opdrachtgevers. Gerecycled kunststof is namelijk uitermate geschikt voor constructies in de gww sector. Ook zou hij graag een afdeling productontwikkeling opzetten om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met plastic afval. Zijn ultieme doel is dat plastic afval niet langer wordt verbrand, maar volledig wordt gerecycled.

onze mensen

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken