contact?

bram

just do it

Just do it! Dat is de lijfspreuk van Bram Peters, circulair ondernemer van save plastics. Zijn vader begon 30 jaar geleden met een bedrijf voor plasticrecycling. Bram was boswachter en sterk begaan met natuur en milieu. In 1996 stapte hij in het bedrijf. Hij wilde het anders doen en gooide in 2010 het roer drastisch om. Hij bedacht een uitdagend plan voor circulair ondernemen. Want hij onderneemt primair vanuit hart en ziel: “Als leverancier van producten van gerecycled kunststof zit het in ons dna om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Wij zien geen plastic afval, maar juist een waardevolle grondstof”. Het is dan ook zijn ambitie om samen met zijn klanten jaarlijks 2,5 miljoen kilogram plastic te redden van de verbrandingsoven.

echte impact

Van onbruikbaar plastic zwerfafval maakt hij nuttige producten voor de openbare ruimte. Hij verlost dorpen en steden van onbruikbaar zwerfplastic, smelt het om en verkoopt kant-en-klare producten aan de betreffende gemeente. Ik ruim je afval op, jij koopt mijn producten: een lucratieve deal. In heel Nederland zie je plastic beschoeiingen en lantaarnpalen van save plastics. De onderneming behoort inmiddels tot de top-25 groene bedrijven van Nederland. Maar liefst 95% van de gemeenten, provincies en waterschappen is al klant. Dat resulteert in échte impact: niet alleen op papier, maar diepgroen door te doen.

onze mensen

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken