contact?

stefan

Sinds mei 2021 is Stefan Schoegje vestigingsmanager van de Groene Plastic Fabriek in Almere. Hij is een ware duizendpoot en houdt zich naast de productie ook bezig met productontwikkeling, samenwerkingen en voorlichting. Het is zijn ambitie om de circulaire economie lokaal aan te zwengelen en mensen mee te nemen in plastic afval verhaal.

Al sinds zijn studietijd is hij is actief betrokken bij Leo Club Almere; een groep jongeren die zich gemeenschappelijk inzet voor lokale goede doelen. Na zijn opleiding Handel & Ondernemen heeft hij vijf jaar gewerkt in de verhuur van opslagruimtes, maar miste in zijn werk maatschappelijke betrokkenheid. Vanuit deze ambitie is hij in contact gekomen met save plastics en de Groene Plastic Fabriek.

Als vestigingsmanager van de Groene Plastic Fabriek wil hij laten zien wat er allemaal mogelijk is met laagwaardig plastic afval en samen met organisaties nuttige producten ontwikkelen. Producten die lokaal waarde toevoegen.

onze mensen

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken