contact?

Klimaatpositieve lichtmasten en Grasfalt (Zevenaar)

Onze klimaatpositieve lichtmasten verlichten het eerste circulaire fietspad van de provincie Gelderland. Na een proef in Wageningen is het eerste officiële fietspad gerealiseerd in de gemeente Zevenaar. Het fietspad is gemaakt van ‘grasfalt’ en ‘grasbeton’ uit de regio.

Onze klimaatpositieve lichtmasten doen niet onder voor een standaard lichtmast. Het 100% gerecyclede kunststof van save plastics is stevig genoeg voor deze toepassing. Je vindt onze lichtmasten in heel Nederland. We mogen dus spreken van een succes.

ook een project beginnen?

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken