contact?

Plastic inzameling voor parkbankjes (Arnhem)

Op IndustriePark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is save plastics een pilot gestart met het inzamelen van laagwaardig plastic afval. Dit betreft plastic dat normaal gesproken wordt verbrand.

De pilot is gestart om aan te tonen dat ook dit laagwaardige plastic een waardevolle grondstof is. Het ingezamelde afval wordt gebruikt om in totaal tien parkbankjes te maken.

Deze worden verspreid over het industriepark geplaatst. Zo kunnen medewerkers en bezoekers van het bedrijventerrein voortaan heerlijk genieten in de zon op een circulair bankje.

ook een project beginnen?

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken