contact?

Van plastic broodzakje tot plastic vlonder (Hapert)

In zomer van 2018 is Waterschap de Dommel druk bezig geweest met het herinrichten van waterpark de Groote Beerze in Hapert. Voor dit project heeft save plastics een 85 meter lange vlonder geleverd. De vlonder is geplaatst door Van Stipdonk Landschapsinrichting.

Bijzonder is dat de vlonder twee keer per jaar onder water wordt gezet, zodat de maaiboot er overheen kan varen. Ook wordt bij rondleidingen het circulaire verhaal achter de vlonder verteld onder de titel “Van plastic broodzakje tot plastic vlonder”. Dit leidt tot enthousiaste reacties bij bezoekers.

vlonderpad grote beerze

In opdracht van waterschap de Dommel hebben wij een nieuwe kunststof vlonder geleverd. De vlonder maakt onderdeel uit van de herinrichting van het waterpark bij de rioolwaterzuivering in Hapert.

Op dit moment legt de firma van Stipdonk uit Geldrop de laatste hand aan de vlonder. Zodra de vlonder gereed is maakt deze prachtige vlonder onderdeel uit van het wandelnetwerk.

ook een project beginnen?

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken