contact?

Caspar

Sinds maart 2021 is Caspar Frederix werkzaam bij save plastics als accountmanager. Hij is onze duizendpoot en vaak het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Arnhem. Primair houdt hij zich bezig met advies en verkoop van onze producten.

Caspar heeft een studieachtergrond gericht op architectuur en is werkzaam geweest in diverse salesfuncties. Hij is een creatieveling die zaken graag bekijkt vanuit een andere invalshoek en “out of the box” denkt. Gezond en sportief leven is erg belangrijk voor Caspar en hij is dan ook vaak te vinden in de sportschool en hij maakt lange ritten op zijn halfbike.

Bij save plastics is zijn ambitie om klanten zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van producten van plastic afval. Wat betreft de interne organisatie wil hij met een frisse blik processen verder optimaliseren, met als doel dat save plastics nog krachtiger naar buiten kan treden.

onze mensen

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken