contact?

alle projecten

Wij zijn betrokken bij zeer uiteenlopende projecten. Zo was de Westerscheldetunnel in Zeeland ons eerste miljoenen project; verwerken we in Arnhem het plastic zwerfafval tot bruggen; spaart een bejaardentehuis in Velp afval plastic voor lantaarnpalen; en leveren we in Giethoorn kilometers kunststof beschoeiing. Bovendien bouwen we in Arnhem op dit moment het eerste huis én kantoor van 100% gerecycled plastic.

Hieronder hebben we aantal projecten verder voor je uitgewerkt. Ben je benieuwd wat save plastics voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

wij helpen je graag verder

Ons team

Bram, Marlous en René

Van oud plastic maakt moederbedrijf save plastics al 30 jaar nieuwe producten. En we zijn nu zover dat we een huis van 100% gerecycled plastic hebben gebouwd. Met onze save home willen we lokaal plastic afval koppelen aan de groeiende wens om flexibel te wonen, werken en dichtbij de natuur te leven. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@savehome.nl of een bericht achterlaten via social media.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken